Végre itt a Samsung Galaxy S23 termékcsaládja, és ismét három különböző telefont tartalmaz. Bár a normál Galaxy S23 a legkisebb a csoportból, mindhárom telefon erős belsővel van megpakolva, és valamivel jobbak, mint elődeik. Az új telefonok például Gorilla Victus 2 helyett Gorilla Glass Victus Plus üveggel vannak ellátva, így tartósabbaknak kell lenniük, mint a legtöbb zászlóshajó telefon, amit tavaly láthattunk. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen védettek a karcolásokkal és repedésekkel szemben, ezért javasoljuk, hogy vegyél egy tokot a telefon mellé.

A Galaxy S23 viszonylag új, de a piacon még mindig nagy választékban találhatsz új Samsung galaxy S23 tokokat. Íme a legjobb ütésálló hátlap tokok a Phonebox.hu-tól, amelyeket jelenleg megvásárolhatsz a piacon. A listát folyamatosan frissítjük az új kiegészítőkkel, amint azok megjelennek, így valamikor nézz vissza, ha nem tetszik valamelyik tok a jelenlegi választékból.

Samsung S23 készülékek és tartozékok

A SAMSUNG TELEFONOK a legjobb androidos készülékek közé tartoznak, és ez alól az új Galaxy S23 sorozat sem kivétel. Az áraik is ennek megfelelőek, ezért fontos, hogy megvédd a befektetésedet, legyen szó akár a Galaxy S23, Galaxy S23+ vagy Galaxy S23 Ultra készülékről. Persze, a Samsung a Corning legújabb Gorilla Glass Victus 2 üvegét használja a készülék körül, de az üveg mégiscsak üveg, és egyetlen csepp elég lehet a képernyő megrepedéséhez. A tok és a képernyővédő nem garantálja a karcolásoktól és repedésektől mentes életet, de némi védelem jobb, mint a semmi. Ezek a kedvenc Galaxy S23 tokjaink az általunk tesztelt tucatnyi közül. Olyan tartozékokat is mellékeltünk, mint a töltők és kábelek, amelyekkel felszerelheti új telefonját.

Folytatjuk további Galaxy S23 tartozékok tesztelését, amint hozzájutunk, így később is nézz vissza az új finomságokért. Ne felejtsd el megnézni a Legjobb Galaxy S22 tokok és a Legjobb Android telefonok útmutatókat is.

Átlátszó Samsung S23 tokok

Egyszerű, sallangmentes tokot szeretne anélkül, hogy egy vagyont költene? Az S23 Fusion Clear a megoldás, különösen a átlátszó színben. A portok és mikrofonok kivágásai pontosak, és hőre lágyuló uretán anyagból készült, amely kellemes tapintású. Említettem már, hogy vonzó? Ez egy elegáns tok, bár a képernyő körüli élek nem olyan magasak, mint amilyennek szeretném.

Az oldalak jól tapadnak, a tok vékony profilú, és nem zavarja a gombok megnyomását. Az S23 Ultra esetében nem okozott gondot az S Pen elérése. A Cyrill bedob a dobozba egy zsinórt, hogy a telefont a csuklójához rögzítve tarthassa.

Ütésálló Galaxy S23 telefontok

Szeretné maximalizálni a védelmet? Végül is több száz dollárt költöttél egy okostelefonra. Ha nem bánja a nagy tömeget (és úgy értem, a nagy tömeget), akkor nehéz nem értékelni az Phonebox Defendert. A polikarbonát héjat a telefonra pattintod, majd feldobod a szintetikus gumiborítást. Ettől a telefon nem lesz túl vastag, de szélesebb és magasabb lesz (és valószínűleg nehezebben fér el a zsebében). Ezért is jár hozzá tok! Azok már divatosak? Az övedre vagy bármi másra, amihez a tokokat rögzíted, ráadásul nagyra értékelem, hogy állványként is használható, hogy szabadon nézhesd a meccset.

A tok kellemes tapintású, és 50 százalékban újrahasznosított anyagokból készült, az S23 Ultra változaton lévő S Pen pedig könnyen hozzáférhető. Az USB-C portot eltakarják, a szélek elég jól megemelkednek ahhoz, hogy a képernyő védve legyen, a gombokat pedig fürgének érzem. A Defender sorozat és a Defender Pro sorozat között az a különbség, hogy az utóbbi antimikrobiális kezelést kapott (spórolj a pénzeddel). Meglepő módon a vezeték nélküli töltés akkor is működik, amikor kiveszik a tokból.