Több mint három évtizednyi tapasztalat, évente több tízezer látogató, a hazai legkiválóbb borászatok és prémium gasztronómiai élmények a lenyűgöző környezetben – mindez a Budapest Borfesztivál.

„Te is ott leszel a Borfesztiválon?” – kérdezik egymástól barátok, ismerősök és kollégák. A Budapest Borfesztivál népszerűsége és egyedisége miatt mindig ugyanaz a válasz: természetesen, igen!

Ez az a reakció, amit mindenki tapasztal, aki már egyszer részt vett Európa egyik legszebb és leglenyűgözőbb környezetben rendezett borfesztiválján. A 32. Budapest Borfesztivál szeptember 7. és 10. között várja a látogatókat a mesés Budavári Palota teraszain, lenyűgöző Dunai panorámával a háttérben.

A vendégek igényeit szem előtt tartva az idei eseményre exkluzív újításokkal készülnek, hogy minden évben új és izgalmas élményeket nyújthassanak.

Interaktív programok és különleges élmények Az idei évben is nagy hangsúlyt fektetnek a borkedvelők borkulturális ismereteinek bővítésére, amelyet a VinAgora & Kóstolom Interaktív Bortér sátor interaktív programjaival érnek el.

Egy kétségtelenül újítás a VIP-terasz megnyitása, ami most először elérhető lesz a nagyközönség számára is. Emellett a vasárnap debütáló Sunday Brunch is az elegáns programok közé tartozik.

Míg tavaly Észak-Amerika borai kerültek bemutatásra, idén Dél-Amerika borkultúrája lesz a középpontban, így a külföldi borok szerelmesei megkóstolhatják Uruguay, Argentína, Chile és Brazília borait.

Alig pár hét múlva ismét megnyílnak a Budavári Palota gyönyörű kapui a bor iránt érdeklődők örömére. Ha te sem szeretnél lemaradni erről a különleges élményről, további információkat és jegyvásárlási lehetőségeket itt találsz.