Ha egyike vagy a világ 100 millió iPhone-felhasználójának, akkor tudod, milyen kényes lehet az okostelefonod. Az iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max vagy bármely korábbi generáció biztonságának és stílusának megőrzése érdekében megvásárolhatod a legjobb tokot és hátlapot a telefonod védelme érdekében. Sajnos már túl sokan megtapasztalták az összetört iPhone képernyőt, és a javítás nagjából új készülékkel megegyező árát. Ne hagyd, hogy ez veled is megtörténjen!

Az 5 legjobb iPhone tok márka

Amikor márkát választasz az okostelefonodhoz, rengeteg a verseny, de végső soron azt szeretnéd, hogy megbízhass abban, akitől vásárolsz . Legyen szó minőségi termékek létrehozásának eredményeiről vagy az ismételt vásárlók legújabb véleményeiről, íme a legjobb iPhone tokok a piacon 2020-ban.

RealCase

Az egyik legújabb és véleményünk szerint legmegbízhatóbb telefontok márka a hazai piacon. A legjobb minőséghez kétség sem férhet, hiszen már a csomagolás is egyedi, a telefontok maga pedig a legjobb alapanyagokból készült. Bár jelenleg még csak iPhone mobilokra elérhetők a kiegészítők, a Realcase telefontokok a készülék védelméhez egyedi ütésálló anyagukkal járulnak hozzá, továbbá a gyártó környezettudatos hozzállása is dícséretre méltó. Kínálatukban megtalálhatóak a valódi fából készült iPhone tokok, a különleges sellő mintázató, valódi kagylóból készült hátlapok, valamint a tökéletesen lebomló bio anyagokból készült tartozékok is.

Apple

Nem tagadható, hogy az iPhone készítője remek iPhone tokok alkotója is! Az Apple hivatalos kínálata kiválóan illeszkedik a telefonok vékony kialakításához, miközben praktikumot, védelmet és stílust kínál felhasználóinak. A minőség és a márkanév sajnos hatalmas összegekbe kerül. Egy eredeti kiegészítőből, az alábbiakból akár 3 másik is vásárolható.

Spigen

Az egyik személyes kedvencünk, nem tévedhet a Spigennel sem érték, sem stílus szempontjából. A Spigen mindenféle tokot kínál, az ultra-karcsútól a kemény, védőtokig. Ami szerencsés a Spigen hátlapokban, az a meggyőző minőség, minden egyes termékükben. Mindegy melyiket választod, szinte biztos lehetsz az azonosan prémium kialakításban.

Case Factory

Ha fontos a márkához való ragaszkodás számodra, akkor örömmel hallod, hogy a ruhádat könnyedén összehangolhatod iPhone-oddal! IPhone-jának ugyanolyan jól kell kinéznie, mint Önnek, ezért öltöztesse kedvenc divatmárkáiba és designer címkéibe a The Case Factory tokjával.

Pelacase

Annak ellenére, hogy kevésbé népszerű, mint a listán szereplő többi márka, a bolygónkat az első helyre kell hozni. A Pelacase tokok stílusosak, védőek, és a pénze is jó célra fog vezetni. Nehéz olyan divatos vagy szép megjelenésű iPhone tokot találni, amely fele annyira védő, mint a Casetify termékcsalád. Tehát, ha nagy terjedelmű vagy unalmas kivitelben szenved, és valami erősre, testre szabhatóra és egyedire vágysz, válaszd ezeket!

Módszertanunk a 2020 legjobb iPhone tokok kiválasztására

Az emberek sok egyedi indok alapján hoznak vásárlási döntéseket. Mindenki mást szeret egy iPhone tokban, ahogy mindenki mást szeret egy dizájner cipőben vagy egy új luxus terepjáróban .

Tehát annak kiválasztása, hogy melyik iPhone-készülékek széles választékából kerüljön ez a lista, nem volt egyszerű feladat! Több száz telefontokot kutattunk a piacon, megnéztük a felhasználói véleményeket, a csökkenési arányokat és a statisztikákat . Összességében néhány fő tényező járult hozzá döntésünkhöz.

Először megvizsgáltuk azokat a fő okokat, amelyek miatt az emberek iPhone tokot vásárolnak. Az iPhone-ok nem olcsók, és az utolsó dolog, amit tenni szeretne, az az, hogy megtörje. Ezért a védelem állt a döntésünk élén, és a fenti eseteket a megjelenés helyett erre gondoltuk.

Ezután figyelembe vettük a megjelenést. Rengeteg ember úgy dönt, hogy karcsú és stílusos kialakítása miatt vásárol iPhone készülékeket. Bármennyire is meg kell védeni az embereket a telefonjukkal, eltakarva őket addig a pontig, ahol terjedelmesnek és vonzónak tűnnek, ez legyőzi az iPhone megvásárlásának lényegét! Ezért, bár a listán szereplő néhány dizájn kissé vaskos, egyik sem fogja tönkretenni a telefon megjelenését.

Harmadik döntő tényezőnk a praktikum volt. Az iPhone toknak támogatnia kell az iPhone funkcióit. Ezért ezeket az hátlapokat csak akkor választották, ha megkönnyítik a felhasználó életét. Azok az védőtokok, amelyek nem működnek vezeték nélküli töltéssel, nem védik az iPhone fényképezőgépét, vagy nem végeznek elég jó munkát a képernyő védelmében, nem kerültek bele.

Miért használj védelmet a telefonodon?

Az online elérhető iPhonet tokok ezrei gyorsan elveszhetsz, ha nem tudod melyik márkában bízhatsz! Éppen ezért stílusszerkesztőink áttekintették és tesztelték a piacon a legjobb 11 legjobb iPhone tokot . A könnyebbség érdekében felsoroltuk, hogy olvasóink mit érdekelnek leggyakrabban egy új telefontok vásárlásakor. Néhányan a legkönnyebb és legdiszkrétebb fedelet akarják. Mások inkább a terjedelmes és robusztus védelmet részesítik előnyben. És mások mégis előtérbe helyeznek valami stílusos dolgot, hogy kitűnjenek a többi közül.

Az alábbiakban megtalálja az egyes kategóriák abszolút legjobb lehetőségeit. Költségvetés-barát alternatívákat is kínálunk, ha valami olcsóbbat szeretnél.
2020 legjobb iPhone tokjai Akár valami diszkrétet keres, hogy megvédje legújabb mobilját, akár valami divatos dolgot, amellyel feldobhatja telefonját, íme a kedvenc iPhone tokjaink a piacon.
A 2020-as év legjobb iPhone-borítóinak listáján szereplő összes kiegészítőt csapatunk függetlenül választja ki. Ha linkjeinken keresztül vásárol valamit, akkor affiliate jutalékot szerezhetünk, különköltség nélkül.