Az Apple várhatóan még idén bemutatja az iPhone 14-es sorozatot, de a legújabb szivárgás alapján nagyobb lesz a különbség a standard és a Pro modellek között, és a bizonyítékok továbbra is arra utalnak, hogy nem fogunk mini modellt látni.

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman, akinek kiváló tapasztalata van, ha Apple-szivárgásokról van szó, Power On hírlevelének legújabb kiadásában azt írta, hogy idén egy 6,7 hüvelykes standard iPhone 14-et fogunk látni, nem pedig egy 5,4 hüvelykes iPhone minit.

Állítása szerint az iPhone 14 termékcsaládban lesz egy 6,1 hüvelykes iPhone 14, egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max, egy 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max. Gurman megismétli a korábbi pletykákat is, miszerint a normál iPhone 14 modellek ugyanazt az A15 Bionic chipet fogják használni, mint az iPhone 13 modellek, míg az iPhone 14 Pro modellek esetében az A16 Bionic chipre ugrik át.

Ahogy a korábbi spekulációk is sugallták, az iPhone 14 modellek általános dizájnja várhatóan hasonló marad az iPhone 13 modellekhez, bár a Pro modellek esetében új notch-ra váltanak. Gurman szerint a Pro modellek új fő kamerát is kapnak, 48 megapixeles érzékelőre váltva, míg a normál iPhone 14 modellek maradnak az iPhone 13 modellekben található 12 megapixeles érzékelőnél.

A legjobb mobiltelefon-ajánlatok a Samsung S21, az iPhone 12, a Google Pixel 4a / 5, a OnePlus 8T és még sok más készülékhez.

Gurman emellett azt állítja, hogy az Apple dolgozik azon, hogy műholdas kapcsolatot adjon az iPhone-hoz, és ezúttal készen lehet. Azt is megemlíti, hogy hallotta, hogy ez az Apple Watch-ra is eljöhet, bár nem biztos benne, hogy ez a 2022-es vagy a 2023-as modellekre vonatkozna.