Az Apple bejelentette az iPhone XS és az XS Max egy szeptemberi rendezvényen, az iPhone XR és az Apple Watch Series 4 mellett. Az XS a gyártó jelenlegi csúcskategóriás iPhone készüléke, amelyekkel szinte minden képernyős elöl, üveg hátul és rozsdamentes acél maggal, ami arany, ezüst vagy világosszürke színben kapható.

iPhone XS tokok

A túlnyomórészt üvegszerkezet azt jelenti, hogy bizonyos szintű védelmet ajánlunk, különösen akkor, ha ezek az eszközök 1000 font értéknél kezdődnek. Tudjuk, hogy a csodálatos minták eltakarása mindig szégyen, de az elülső vagy a hátrányos meghibásodás minden bizonnyal rosszabb. Szerencsére rengeteg tokja van az iPhone XS -re, amelyek különböző szintű védelmet, terveket és szolgáltatásokat kínálnak.

A legjobb iPhone XS tokokat kerestük meg

Nem meglepő módon az Apple saját hivatalos tokokat kínál mind az iPhone XS, mind az iPhone XS Max készülékre. A szilikon tok mindkét eszközön többféle színben is megtalálható, valamint mindkét eszközön egy valóságos rögzítés, amely számos színben is kapható. Emellett az Apple is rendelkezik egy bőrtokkal, ami öt színben elérhető. Mindegyik tok hátulján egy Apple logó és pontos kivágás minden porthoz és funkcióhoz.

Phonebox vékony iPhone XS tok

phonebox iphone xs tokA gyártó rengeteg tokot kínál az iPhone XS számára, beleértve a Pathfinder Series-et is, ötféle színben. Az Armour héj ütésálló lágy maggal rendelkezik, és van egy túlméretezett tapintható gomb a tervezéshez. Mind az Apple Pay, mind a vezeték nélküli töltés kompatibilis, és megfelel a MIL-STD-810G drop-test szabványoknak. Létezik náluk kinyitható bőrtok és extrém szilikon iPhone XS tok is. Továbbá te magad is megtervezheted a különböző védőket iPhone XS telefonod számára. A sima fekete-arany díszítéssel, valamint néhány mintázott dizájnnal , a divatmárka kollekciójával készült festésekkel. Mindkettő különböző színválasztékban kapható, és mindkettő olyan stílusú hátlapokat készít, amelyek pontos hozzáférést kínálnak az összes porthoz és funkcióhoz. Válogass az ütésálló tartozékok között.

Megvásárolhatod a Phonebox.hu-n

OtterBox ütésálló tokok

 

Otterbox iphone xs tok

Az OtterBoxjelenleg több hátlapot kínál az iPhone XS számára a Statement Series és a Traction Series esetében. Mindkettő négy színben jelenik meg, és mindkettő megmutatja az egyes eszközök hátsó kialakítását, miközben védelmet nyújt. A statement sorozat és a kipörgésgátló iPhone XS tok sorozat mindkettő bepattintható az eseteknél, de a nyilatkozat sorozatnak egy kicsit több is van hozzá, bőr alatti kiemeléssel. Teljes grain marhabőrből készült nubukból készül, és hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz, valamint egy fedélhez rögzített burkolattal, amely megvédi a kijelzőt.

Nézz körül az Otterbox-on

Casetify hátlapok

A Casetify az iPhone XS  Impact tokját kínálja, 10 láb hosszúságú csepp védelemre tervezve, és ütéscsillapító QiTech anyaggal bélelt. Van egy kettős rétegű felépítésű, felemelt védőburkolat, és a Impact Case több száz kivitelben kapható, különböző dizájnokkal. Casetify iphone tokok