Vásárolni egy új telefon lehet, különösen a beáramló számos gyártó nehéz választás, az új modellek jelennek meg negyedévente vagy évente. Ez különösen nehéz, mert a technológia fejlődött olyan gyorsan, hogy a mobiltelefonok elavulttá válnak nagyon gyorsan. Add, hogy a különböző mobiltelefon modellek a piacon versenyképes és megfizethető áron elérhető, hogy a vásárlók szemében üveges és zavaros az egész vásárlási folyamat. Lenne másik fontos tényező, míg a vásárlás, győződjön meg arról, hogy a telefon hosszabb időt vesz igénybe, és nem csupán a specifikációk vagy a tartósság. Nincs nagyobb csalódás, mint kideríteni, hogy a pénzt költött az egy telefon, hogy teljesen felesleges, ha az eszköz nem felel meg az elvárásoknak. Szintén gondolni a költségvetési korlát, mobiltelefon meg kell tartani egy ideig, ahol van, hogy hatékonyan használják az ár, amit fizettek, amikor megvette. Ha gyakran vagy rendszeresen frissíti a mobiltelefonok, akkor nézhet csípő vagy a következő Inspector Gadget tetszik, de akkor éget lyukat a zsebében, és hagyja, hogy a felesleges pénz van félretett megtakarításként, lecsepegtetjük. Ez a cikk megmondja, milyen tényezőket kell figyelembe venni az új telefon megvásárlásakor. Ez segít megtartani a készüléket hosszabb és győződjön meg arról, hogy nem kell bánni a döntést.
Töltsön egy kicsit extra!

okostelefon választás

iPhone vagy Android?

Nem egyszerű a két legnépszerűbb operációs rendszer közül választani. Akik az egyszerűbb és talán könnyebben kezelhetőbb rendszerek hívei annak ajánljuk az Apple iOS rednszerét, amit természetesen csak a gyártó okostelefonjain, azaz az iPhone készülékeken lehet futtatni. Az Androiddal szerelt kézülékek közül több gyártó termékeit választhatjuk. Pl. Huawei, Samsung és Xiaomi. Mindhárom személyre szabott operációs rendszerrel és a legújabb Androiddal szereli a telefonjait ezért kis eltéréseket találhatunk. Az iPhone az okostelefonok és a mobil gyártó cégek, hogy virágzik a megfigyelés a lakosság, ez nem szokatlan, hogy megtalálja az olcsó utánzat és modellek tűnhet feltűnő, de nem az előírásoknak, amit akar. Adjunk egy kis példát a kidolgozáshoz. A négymagos processzor tűnik látványos, de vigyázz, a modell a quad-core processzor. Számos gyártó nagyon jól reklámozza a specifikációkat anélkül, hogy megadná a pontos részleteket. Ez vezet a félrevezető észleléshez a telefon specifikációjához. A legrosszabb az egészben az, hogy költeni a pénzt egy telefont, hogy talán hiba sújtotta, gyakran lefagy és összeomlik, ami a tapasztalat egy rémálom. Ezért azt javasoljuk, hogy kiad egy kicsit több pénzt az első vásárlás, így nem kell bánni a döntést később. Az extra pénzt megtakaríthatja a fejfájás és a problémák, amelyek kísérik az olcsó költségvetési telefon. Add a tény, hogy élvezze az összes high-end műszaki és képes lesz használni a funkciókat az Ön igényeinek és követelményeinek teljes mértékben. Maga a telefon hosszabb időt vesz igénybe, mert hibamentes.

Ütésálló telefontok és üvegfólia

A telefon eldobása gyakori. Mindannyian ezt tesszük. Mindenkinek van ilyen oltvány mini szívrohamot, ha a telefon ki ellenőrzési és esik a hideg, kemény földre. Az emberek többsége tisztában van ezzel a ténnyel nem, de az élet egy mobiltelefon általában jön egy összetörő végén, amikor a képernyő repedt. Mi a telefon használata, ha nem tudja elolvasni az éppen kapott SMS-t? A legrosszabb, hogy meg kell tölteni vagy pénz megjavítani a képernyőn, ami nem olcsó, vagy kap egy új telefont. Elkerülheti mindezeket a problémákat egyszerűen vásárol egy képernyővédő üvegfólia és alkalmazza azt a képernyőn. Ha hagyja, hogy a telefon esik a legközelebb a védő repedések, de a mobiltelefon képernyőjén karcálló és ingyenes kiesések. Egy másik fontos kiegészítő, hogy hosszabb ideig tartsuk a telefont, egy ütésálló iPhone tok. Egy véletlen elejtés okozhat a telefonon sérülést, hogy alaplap, vagy akár egy kis IC sérült annak RAM, így a telefon használhatatlan. Gyakran figyelmen kívül ezeket a kis részleteket, hogy biztosítsa a hosszú élet a telefonok, de felismerik a jelentőségét, amint azt tapasztaltuk ilyen eseményről. Ahogy a régi klisé, jobb félni, mint megijedni. A párnázott szilikon hüvelyt csillapítja bármilyen hirtelen csökkenése, és azt is megakadályozza, karcolások vagy horpadások során felmerülő ezt a soha nem látott esések alkalmával.