Egy különleges mobiltelefon, különleges képességekkel, különleges dizájnnal!

Nagyjából ezzel a mondattal lehetne jellemezni. Legalábbis az első széria mindenben megfelelt ennek a mondatnak! Nézzük, milyen is volt.

Sok minden elhangzott a bemutatáson. Azonban a siker kulcsa, az eredeti iPhone sikertényezőkben rejlett: innovatív multi-touch kialakítás, egy soha nem látott kombinációja mobiltelefon, iPod, és az internet „navigátor”. Minden jó, de hiányzott egy fontos elem: eltávolítja a felhasználó által nem befolyásolható funkciók és tartalmakat az iPhone, mindenféle beavatkozás nélkül.

Az iPhone 10. születésnapja egy hatalmas lehetőséget, hogy újra itt Steve Jobs’ nélkül, de az Apple megalkossa a valaha létező legjobb iPhone-t. És újra utat mutasson a tech világába. Ahogy Horace Dediu , a páratlan dolog technológiai történész és folyamatos tesztelő, a közelmúltban megjegyezte az ő védjegye humor „ Az első billió dollárt mindig a legnehezebb ”.

Pár szóban a számokról és az anyagiakról:

Az első 10 évben, az iPhone-ból adtak legalább 1,2 milliárd darabot, ezzel minden idők a legsikeresebb terméke lett. Az iPhone is lehetővé tette az iOS birodalom kialakulását, amely magában foglalja az iPod touch, iPad, az Apple Watch és az Apple TV, akiknek együttes teljes egység értékesítés eléri 1750000000 egységek több mint 10 éve. Ez összesen várhatóan az elejére 2000000000 egységek által 2018 végéig.

Kiegészítésként fontos megjegyezni, hogy az iOS generált több mint $ 1000000000000 bevétel az Appokkal a cég története során. Leírni sem egyszerű, kimondani talán még annál is nehezebb lenne.

Ezen kívül a fejlesztők bevétele a különböző iOS alkalmazásokból évi $ 60 milliárd. Ez az arány a kifizetéseknek hála mára elérte $ 20 milliárd / év szintet.